Kinderen in beweging*

Is voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. Meestal zijn kinderen tot hun 7e jaar fysiek, mentaal en emotioneel in balans. Ze hebben hun lesjes geleerd maar trekken enigszins hun eigen plan. Vanaf hun 7e gaan ze zich spiegelen aan de buitenwereld en gaan ze zichzelf ontwikkelen. Ze raken daardoor vaak weg van zichzelf en zoals we zelf weten is de weg terug erg lastig. Door het lichaamswerk dat ik aanbied, leren ze zichzelf en elkaar op een spelende manier begrijpen. Ik geef ieder kind de aandacht die hij of zij nodig heeft om dicht bij zichzelf te blijven staan.

Deze les is voor kinderen die hoog gevoelig zijn, gedragsproblemen, ADHD,  huidproblemen, emotionele uitspattingen hebben, verlegen zijn of meer zelfvertrouwen nodig hebben. Natuurlijk zijn alle kinderen welkom, ik geloof dat ieder kind baat heeft bij deze bewegingstherapie. 

Deze les kan ook samen met een ouder of ouders gedaan worden. Dan mogen kinderen vanaf 3 jaar meedoen. 

Wat gaan we doen

Ik ga ze leren hoe ze zichzelf kunnen beschermen in de drukke buitenwereld. Ze leren de verantwoordelijkheid voor zichzelf te dragen en niet voor eventueel een heel gezin. Door de juiste bewegingen toe te passen borrelen er emoties op die ze kunnen gaan benoemen, zo blijven ze in verbinding met zichzelf en leren ze hun emoties te verwoorden. De verbinding met hun lichaam staat centraal, ik leg ze uit hoe het lichaam werkt en hoe ze daarvoor kunnen gaan zorgen. 

Wanneer

 

Donderdag van 18.00 tot 19.00

Kosten

1x per week losse les €12,50

Strippenkaart voor 10 lessen €125,-. Binnen 6 maanden voldoen

Abonnement van 3 maanden €40,- per maand

 

 

 

                       Voor wie is        bewegingstherapie geschikt?

Voor mensen met een bewegingsbeperking, fysiek, emotioneel en mentaal ongemak. Ook voor mensen die over zichzelf willen leren.

Stel gerust uw vraag over coaching

Je kunt het formulier invullen om contact met me op te nemen. Ik zal het bericht zo spoedig mogelijk beantwoorden.