Kinderwens beweging

Uit eigen ervaring weet ik dat een kinderwens niet vanzelfsprekend is. De weg is op alle vlakken eenzaam vooral in deze tijd met Corona. Met vrouwen samen komen die een kinderwens hebben en letterlijk in beweging te komen kan ons op alle vlakken goed doen. De behandelingen met hormonen kunnen heftig zijn op fysiek, mentaal en emotioneel vlak. Het is daarom alleen al fijn te voelen dat je daarin niet de enige bent.

Wat gaan we doen

De bewegingen worden gedaan om ons hormoonhuishouden te stabiliseren en vooral onze emoties een plek te kunnen geven. Je bent in de les vrij zijn om te praten en als je dat niet wilt hoeft dat natuurlijk niet. In deze les doen we opstellingen (soort familieopstelling) om zo ruimte te creëren voor je eigen familiesysteem, namelijk met die van je man. Ook doen we opstellingen om letterlijk in je eigen draagkracht te komen. Iedere les is anders en dat maakt het juist heel persoonlijk, leerzaam en interessant.

Deze les is vertrouwelijk, alles wat er in de les besproken wordt blijft in het groepje. Ook kan je ervoor kiezen om in de gezamelijke groepsapp te gaan, als je vragen hebt of iets wilt delen dat je dat daar kan doen.

Wanneer

Zondag van 9.00 tot 11.00

Deze les is voor minimaal 2 personen ivm de opstelling

Kosten

1x Per week, losse les €15,00

3 Maanden abonnement €45,- per maand

10 rittenkaart €125,-. Binnen 6 maanden te voldoen

 

 

                       Voor wie is        bewegingstherapie geschikt?

Voor mensen met een bewegingsbeperking, fysiek, emotioneel en mentaal ongemak. Ook voor mensen die over zichzelf willen leren.

Stel gerust uw vraag over coaching

Je kunt het formulier invullen om contact met me op te nemen. Ik zal het bericht zo spoedig mogelijk beantwoorden.