Innerlijk kind in beweging

Als kind zijnde gaan we ons ons spiegelen aan de buitenwereld. Dit gebeurt tussen de 4 en 7 jaar. Vanaf ons 7e jaar gaan we ons aanpassen, we zijn zelfbewust en ontwikkelen ons ego. Patronen, thematieken en gepast gedrag nemen ons vrije leven over. We vergeten wie we zijn en leven een leven zoals we denken het te moeten leven. Vluchten voor jezelf geeft stress, angst en vermoeidheid. Het kan uitmonden in chronische vermoeidheid, verslaving of onderdrukken van eigen lichaamsgevoel. Je kunt je voorstellen dat de hele dag  toneel spelen vermoeiend is. Ook als je er juist alles aan wilt doen om niet mee te doen. Dat zijn voor mij tekenen dat je de verbinding met jezelf kwijt bent. Gelukkig is die verbinding te herstellen en daar vertel ik je graag meer over in deze prachtige les.

Wat gaan we doen

In deze les gaan we met het innerlijke kind aan de slag. Ik geloof dat de verbinding met het innerlijke kind de basis vormt van onszelf. Ik geef inzichten om jezelf daarin te leren accepteren. Onverwerkte gebeurtenissen, trauma's of thema's waarom je bij jezelf weg bent gegaan komen aan bod door middel van opstellingen (soort familieopstelling). De bewegingen zorgen ervoor dat de energie vrij komt om zo je thema's aan te kunnen kijken. Je leert je gedachten tot rust te brengen en te accepteren zodat ze uiteindelijk geen grip op je krijgen.

Wanneer

Zaterdag 11.15 tot 12.30, de eerstvolgende is op zaterdag 15 Oktober.

Deze les is voor minimaal 2 personen ivm de opstelling

Kosten

1x Per maand een losse les €17,50

 

                       Voor wie is        bewegingstherapie geschikt?

Voor mensen met een bewegingsbeperking, fysiek, emotioneel en mentaal ongemak. Ook voor mensen die over zichzelf willen leren.

Stel gerust uw vraag over coaching

Je kunt het formulier invullen om contact met me op te nemen. Ik zal het bericht zo spoedig mogelijk beantwoorden.