Persoonlijke beweginstherapie

 

Praktische inzichten in jouw pijn, zowel fysiek, mentaal als emotioneel. Deze therapie zorgt dat je blijvend resultaat kunt behalen om de last die bij de pijn hoort te veranderen. Meer inzicht te geven in de pijn en vooral wat er achter de pijn ligt. Fysieke pijn komt van binnenuit. Iets in je wil jou duidelijk maken dat je met jezelf aan de slag moet gaan. Dat je op onderzoek uit gaat en daarin begeleid ik je graag.

Fysieke pijn komt uit de familielijn, is erfelijk en vaak dragen we een last die niet van ons is. Daar geef ik je tijdens de therapie duidelijkheid in. Erfelijke stress, emoties en andere factoren spelen daarbij een belangrijke rol. Achter de fysieke pijn zit mentale en emotionele pijn. Vaak dragen we een trauma, gebeurtenis of overtuiging met ons mee die het ons vaak moeilijk maakt. 

Wat gaan we doen

Vanuit opstellingen geef ik jou inzichten over jezelf, je ziet duidelijk wat er gebeurt zodat je het ook meteen een plekje kan geven. Vanuit die opstelling leer je jezelf kennen, de oorzaak van je fysieke pijn waardoor je uiteindelijk letterlijk afstand kan doen van je gewoontes en de pijn draagbaar wordt, je er begrip voor krijgt of dat die eventueel weggaat. Na de opstelling gaan we wat oefeningen doen om je ontspannen de deur uit te laten gaan. De therapie wordt thuis verder in je eigen tijd uitgevoerd.

Voor wie

Voor mensen met fysieke pijn, ongemak en/of een verkeerde levenshouding. Mensen die last hebben van overgewicht, verslaving of een destructieve houding naar zichzelf toehebben.

Kennismakingsgesprek is gratis.

Kosten van de therapie zijn €75,- per sessie. De duur van de sessie hangt af van het eventueel haalbare voor dat moment, maximaal 2 uur.

 

 

 

1 op 1 yoga

Een persoonlijke yogales die volledig is afgestemd op jouw intentie en mogelijkheden.

kosten

1 uur voor €29,50

       

 

 

                       Voor wie is        bewegingstherapie geschikt?

Voor mensen met een bewegingsbeperking, fysiek, emotioneel en mentaal ongemak. Ook voor mensen die over zichzelf willen leren.

Stel gerust uw vraag over coaching

Je kunt het formulier invullen om contact met me op te nemen. Ik zal het bericht zo spoedig mogelijk beantwoorden.