Even voorstellen

Mijn naam is Anja, oprichtster van Boogaards intentie. Ik heb een lange zoektocht achter de rug. Een zoektocht naar een methode die ik me helemaal eigen heb gemaakt. Ik had jarenlang geen contact met mijn lichaam. Verwaarlozen en onderdrukken van mijn lichaamsgevoel was daar uiteindelijk het resultaat van. Werken met het lichaam is een confronterende manier van werken wat het daardoor ook weer zo bijzonder maakt. Mijn jarenlange onderzoek naar het lichaam heeft ervoor gezorgd dat ik anderen kan gaan begeleiden om vanuit welke beperking dan ook  over zichzelf te leren.

Ik ben een bewegingstherapeut die bewegen leerzaam, leuk en gemakkelijker maakt. Ik geloof dat iedereen het beste voor zichzelf kan zorgen wanneer hij/zij volledig met zichzelf verbonden is. Door op een vertrouwde manier mensen de verbinding met zichzelf aan te laten gaan, laat ik ze zien waar ze zelf toe in staat zijn.

Ben niet meer alleen..

Eshter geeft yogales - power yoga en easy flow.

Erik geeft mindfulness training.

 

Inschrijven

Als je vragen hebt of meer wilt weten neem dan contact op...

                       Voor wie is        bewegingstherapie geschikt?

Voor mensen met een bewegingsbeperking, fysiek, emotioneel en mentaal ongemak. Ook voor mensen die over zichzelf willen leren.

Stel gerust uw vraag over coaching

Je kunt het formulier invullen om contact met me op te nemen. Ik zal het bericht zo spoedig mogelijk beantwoorden.