Depressie, je gevoel kwijt zijn en of jezelf

 

Als je even niet meer weet waar je het moet zoeken. Alles is te veel en de kleine leuke dingen zijn niet meer zichtbaar voor je. Gaat het leven te snel en begint de dag al bij het opstaan. Heb je moeite om je bed uit te komen omdat je de drive niet hebt, niet meer weet waarvoor je wilt leven....

Doet je lichaam pijn en ben je liever alleen dan onder de mensen, herken je jezelf niet meer en weet je niet hoe je jezelf terug kan vinden? Dan is deze workshop iets voor jou.

We gaan aan de slag met jouw gevoel. Door middel van opstellingen krijg je daar inzicht in. Je krijgt ook handvatten waarmee je jouw probleem aan kunt pakken.

Ook neem ik je mee in het fysieke stuk van verwerken. Door middel van oefeningen zal je voelen dat je lichaam in staat is om te verwerken en los te laten.

Deze workshop is geheel gratis. Het is fijn om samen te komen en vooral om te weten dat je niet alleen bent. Meld je aan en voel je welkom.

Dit is een gratis workshop 30 juli van 13.00 uur tot 16.30 uur.

Liefs Anja

 

Een aantal reviews:

Jopie

Wat was het een fijne workshop,ik zou het iedereen aanraden.Je krijgt zoveel inzicht.De rust die jij uitstraalt en je prettige stem stelden mij helemaal op mijn gemak,waardoor ik durfde los te laten.Bedankt voor de leerzame middag!

Man 56 jaar

Bij de workshop/sessie die Anja geeft, maakt ze o.a. gebruik van een soort systeem-opstelling. Hierdoor kom je op nieuwe inzichten die je kunt gebruiken om je leven positief te veranderen. Het is vooral zinvol als je hierin een eerste stap wil nemen. Maar ook als je er wat langer mee bezig bent, kan het je weer dat duwtje in de goede richting geven. Bovendien is Anja erg prettig om mee te werken en mee om te gaan. Ze is een zachtmoedig persoon met een hele aangename stem. Ze is niet opdringerig of haastig, maar juist rustig en rekening houdend met jou als individu. Daarnaast is ze ook doortastend, wat het resultaat ten goede komt. Kortom een aanrader, als u uw leven weer wat beter op de rit wil hebben.

Vrouw

Ik heb genoten van de workshop. Het was voor mij een nieuwe ervaring. Je stem evenals de geluiden (muziek) vond ik zoooo relaxt. Dank je wel voor de fijne middag!

 

                       Voor wie is        bewegingstherapie geschikt?

Voor mensen met een bewegingsbeperking, fysiek, emotioneel en mentaal ongemak. Ook voor mensen die over zichzelf willen leren.

Stel gerust uw vraag over coaching

Je kunt het formulier invullen om contact met me op te nemen. Ik zal het bericht zo spoedig mogelijk beantwoorden.