Van overleven naar leven

 

Herken je het... dat je altijd aan staat? Dat je leven en je relaties niet altijd vanzelf gaan. En dat dit je een schuldgevoel geeft? Ben je vaak vermoeid, heb je stijve en vermoeide spieren, snel last van hoofdpijn, geven kleine dingen je stress en weet je niet waarom? Dan is deze workshop iets voor jou.

Als je geen gemakkelijke jeugd en/of leven hebt gehad, staat ons lichaam aan. Anatomisch gezien is ons zenuwstelsel overprikkeld, ons sympathisch (activerend) zenuwstelsel staat permanent aan. Dat geeft fysieke klachten omdat je lichaam zich niet kan herstellen. Je lichaam krijgt helaas niet de impuls vanuit de parasympaticus (rustgevend zenuwstelsel) om alles wat je die dag hebt meegemaakt te verwerken, laat staan je hele leven.

Door middel van deze cursus kun je leren je zenuwstelsel tot rust te brengen. Je leert ook welk patroon ervoor zorgt dat je in die overlevingsstand zit. Je komt erachter wat ontspanning jou biedt en hoe het komt dat je daarvan weg bent gegaan.

Voor wie?

Kun je niet stilzitten, vind je het lastig om goed voor jezelf te zorgen en zit je vaak verwikkeld in problemen met jezelf, familie en/of anderen? Voel je constant spierspanning, kun je je moeilijk verbinden met jezelf en leef je vaak op de automatische piloot? Dan is deze cursus iets voor jou.

Op zaterdag 28 mei van 13.00 tot 16.30. De kosten zijn €27,50. Koffie, thee en wat lekkers is inbegrepen.

 

Voel je welkom...

                       Voor wie is        bewegingstherapie geschikt?

Voor mensen met een bewegingsbeperking, fysiek, emotioneel en mentaal ongemak. Ook voor mensen die over zichzelf willen leren.

Stel gerust uw vraag over coaching

Je kunt het formulier invullen om contact met me op te nemen. Ik zal het bericht zo spoedig mogelijk beantwoorden.