Yoga in het centrum van Mierlo.

 

0625024734

Waarom bewegen

Ons lichaam biedt de mogelijkheid om te verwerken. Hoe meer balans je krijgt in je lichaam, hoe meer je kunt verwerken. Fysiek ongemak is een teken dat er bewustzijn naar dat deel wordt gebracht en daarmee gewerkt "moet" worden. Alleen zo kan het lichaam aangeven dat de last die in je speelt letterlijk niet meer te dragen is. Alles wat je voelt heeft een verhaal en dat verhaal kan ik je op je eigen tempo gaan vertellen.

Bewegen zorgt ervoor dat wat je voelt een betekenis krijgt en je jezelf leert begrijpen.

De deur uit gaan waar je eigenlijk geen zin in hebt en/of bang voor bent. Niet weten hoe je voor jezelf kan en moet zorgen. De pijn die je op alle vlakken voelt. Je lichaam dat moe, zwaar en vooral uitgeblust voelt. Soms niet meer weet waar het moet beginnen. Bij alles is een beweging nodig om eventueel daar verandering in te kunnen brengen. Het maakt het allemaal net een stukje makkelijker, minder zwaar en vooral leerzaam.

Het zal je uiteindelijk meer zelfvertrouwen geven, je krijgt compassie met jezelf omdat je dan weet waarom je de dingen doet zoals je ze doet. Het leven leeft jou niet meer maar jij leeft je eigen leven.

Hoe doe ik dat?

Door yogahoudingen, ademhalingsoefeningen en een opbouwende meditatie. Daarnaast kan je kiezen of je eventueel een persoonlijke groei door wilt maken. 

 

Inschrijven

Bewegen is leven

                       Voor wie is        bewegingstherapie geschikt?

Voor mensen met een bewegingsbeperking, fysiek, emotioneel en mentaal ongemak. Ook voor mensen die over zichzelf willen leren.

Stel gerust uw vraag over coaching

Je kunt het formulier invullen om contact met me op te nemen. Ik zal het bericht zo spoedig mogelijk beantwoorden.