Yoga Nidra

Deze les is een stapje verder naar jouw herstel. Mensen met slaapproblemen,overgewicht, hypermobiliteit, diabetes, COPD/astma, parkinson, fybromyalgie, depressie, oncologie patiënten enz.. Deze les is voor iedereen met welke ziekte dan ook. Maar ook voor mensen die gewoon lekker willen ontspannen. yoga nidra, word ook wel slaapyoga genoemd, liggen op je mat en diep ontspannen. Hierdoor leert je lichaam zichzelf te herstellen.

Wat gaan we doen

Je maakt het je in deze les zo gemakkelijk mogelijk. Door middel van de adem, muziek en bewegeleiding leer je je geest en lichaam te ontspannen. Ons lichaam staat helaas vaak aan in deze maatschappij en in deze les leer je de andere kant ervaren. Je lichaam wordt zich weer bewust van haar herstellende kracht.

 

Wanneer
Aangepast rooster door mijn zwangerschapsverlof, in het kopje agenda maar info.

 

Wat neem ik mee

Je mag een deken/handdoek meenemen voor over het matje. Verder is alles aanwezig maar zijn veel cursisten die een eigen deken en kussen meenemen. Neem van alles mee waardoor jij lekker onstpannen kan liggen.

Kosten
1x Per week, losse les €14,-

10 rittenkaart €135,-. Binnen 5 maanden te voldoen

 

Maand abonnement

1x per week €47,50

2x per week €61,50

3x per week komt na mijn verlof weer terug

 

 

                       Voor wie is        bewegingstherapie geschikt?

Voor mensen met een bewegingsbeperking, fysiek, emotioneel en mentaal ongemak. Ook voor mensen die over zichzelf willen leren.

Stel gerust uw vraag over coaching

Je kunt het formulier invullen om contact met me op te nemen. Ik zal het bericht zo spoedig mogelijk beantwoorden.