Zwangerschapsyoga

 

Even samen zijn met andere vrouwen die (ongeveer) hetzelfde meemaken. Er gebeurt veel zowel fysiek, mentaal en emotioneel. Het is een bijzondere gebeurtenis en in iedere fase gebeurt er weer iets anders en ik neem je graag daarin mee.

 

Wat gaan we doen

In deze cursus krijg je uitleg wat er gebeurt met je lichaam tijdens de zwangerschap. Daarin besteden we een kort stukje aan theorie. We gaan daarna samen yoga beoefenen, je lichaam even letterlijk ruimte geven zodat de kleine de rust en ruimte krijgt om te bewegen. We sluiten de les af met een meditatie/adem oefening om zo hormonaal, mentaal en emotioneel stabiliteit te krijgen. 

 

Voor wie

Vrouwen die minimaal 13 weken zwanger zijn tijdens de cursus.

 

Wanneer

Vrijdagavonden van 19.00 tot ongeveer 20.15.

28  juni, 5, 12, 19, 26 juli en 2 augustus.

2 augustus is het met partner.

 

Kosten

De cursus bedraagt €160,-. De yogastudio is erkend bij de Vereniging van Yogadocenten Nederland. Hierdoor is vergoeding van een (aanvullende) verzekering in veel gevallen mogelijk en ben je verzekerd van een verantwoorde begeleiding. Heb je vragen over jouw specifieke vergoeding, neem dan contact op met jouw zorgverzekeraar. Mocht je vragen hebben of jezelf aanmelden kan dat om contact met me op te nemen.

 

Tijdens en na je zwangerschap

Hatha, yin en meditatie zijn de gehele zwangerschap goed om te volgen. Het zal je helpen om in verbinding te blijven met jezelf, ondanks alles wat er gebeurt. Je kan tijdens de lessen verbinidng maken met de kleine, de rust opzoeken die je zo hard nodig hebt. Als je klachten ervaart kan je het beste lessen die Anja geeft volgen zodat je daarin begeleiding krijgt die je nodig hebt tijdens of na je zwangerschap.

Je mag als je lichaam het toelaat en je volgende voor je zwangerschap al yoga om vinyasa of power yoga te blijven volgen.

 

 

                       Voor wie is        bewegingstherapie geschikt?

Voor mensen met een bewegingsbeperking, fysiek, emotioneel en mentaal ongemak. Ook voor mensen die over zichzelf willen leren.

Stel gerust uw vraag over coaching

Je kunt het formulier invullen om contact met me op te nemen. Ik zal het bericht zo spoedig mogelijk beantwoorden.