Mindfulness 


Mijn naam is Adrienne Verstynen, 47 jaar en woonachtig in Mierlo. Samen met Marco en onze 4 kinderen en ons hondje, vormen wij een mooi samengesteld gezin.
Naast mijn werk als psycholoog in een verpleeghuis, ben ik ook mindfulness trainer. Mijn praktijk Krachtig en Aandachtig heeft in een roerige periode stil geleden, daarom ben ik nu dan ook heel blij dat ik bij Boogaards Intentie weer kan beginnen met het geven van mindfulness en meditatie. Door middel van laagdrempelige workshops en lesvormen, wil ik proberen te laten zien hoe mindfulness toegankelijk is voor iedereen en hoe je dit op je eigen manier in je leven kan toepassen in de kleine dagelijkse dingen. 

Kennis maken met mindfulness / mindful meditatie


Wil je met meer aandacht in het leven staan, je meer op het hier en nu richten in deze drukke maatschappij? Leren wat liever te zijn voor jezelf? Dan is mindfulness iets voor jou! Echt even zorgzame aandacht voor jezelf. Een moment van rust, reflectie en ontspanning met (geleide) meditatie en mindfulness oefeningen. 

 

Wanneer

Iedere zondag van 10.30 tot 11.30

 

Wat neem ik mee

Je hoeft voor deze les niks mee te nemen maar mag natuurlijk wel.

 

Kosten
1x Per week, losse les €14,-

10 rittenkaart €135,-. Binnen 5 maanden te voldoen

 

Maand abonnement

1x per week €47,50

2x per week €61,50

3x per week komt na mijn verlof weer terug

 

                       Voor wie is        bewegingstherapie geschikt?

Voor mensen met een bewegingsbeperking, fysiek, emotioneel en mentaal ongemak. Ook voor mensen die over zichzelf willen leren.

Stel gerust uw vraag over coaching

Je kunt het formulier invullen om contact met me op te nemen. Ik zal het bericht zo spoedig mogelijk beantwoorden.