Yoga in het centrum van Mierlo.

 

0625024734

Ervaringen om te delen...

Petra

Anja geeft hele fijne yoga lessen in kleine groepjes. Ze heeft persoonlijke aandacht een geeft goede uitleg bij de oefeningen. Ze heeft bovendien een hele fijne, rustgevende stem.

Nanda

Een warme ontvangst! Ik heb meegedaan aan de innerlijk kind les en aan de yin les, beide heel bijzonder. De yin yoga, gegeven door Anja is echt heel ontspannend! Ik voelde me bij binnenkomst meteen welkom, Anja is een liefdevolle, warme vrouw en ik voelde me meteen op mijn gemak. De lessen van Anja zijn echt een cadeautje voor jezelf en ik raad het iedereen aan !

Femke

Voor mij iedere week een moment van inspanning in lichaam en geest. Anja koppelt iedere week de les aan een thema, zeer informatief!
De lessen en houdingen kunnen worden ingericht voor zowel de beginnende als de ervaren yoga beoefenaar.
De les is in een klein groepje, daarvoor voelde er voor mij meteen vertrouwen.
Ik vind het iedere week weer heerlijk!

Bertie

Lieve meid die weer waar ze het over heeft! Je voelt de rust en ontspanning. Let goed op of je alles goed doet anders helpt ze je goed.

Malu

Kei fijne yogastudio en uiteraard docente! Kijk iedere week weer uit naar de volgende les §

Jacqueline

Fijne lessen. Iedere week anders. Een heerlijk uurtje om tot rust te komen. Anja geeft op een heel prettige manier les. Goed voor lichaam en geest!!

Geertje

Wat een super plezierige, relaxte yoga. In kleine groepjes is er vanuit Anja aandacht voor iedereen.
Ook met lichamelijke beperkingen wordt er gekeken naar behoeftes en mogelijkheden .
Een echte aanrader voor lichaam en geest!

Lizette

Ons zoontje van 6 jaar gaat iedere week met veel plezier naar Anja toe. Zij weet onze actieve knul tot rust te brengen en te laten ZIJN (zoals hij is) 

Suzan

Heerlijk tot rust komen op de mat, dat is wat je doet bij de yogalessen van Anja! Fijne docente, goed onderbouwde lessen, breed aanbod en een fijne persoonlijke touch.

Esther

Mijn 'happy place' in Mierlo. Heel fijn dat er verschillende soorten yogalessen worden gegeven en dat ik er op verschillende tijden (zelfs op zaterdag) terecht kan. Anja geeft kundig en waar nodig gedifferentieerd les. Daarnaast vertelt ze veel over anotomie en wat bepaalde houdingen met je lichaam doen. Ben erg blij dat ik dit plekje gevonden heb. Namaste :-)

Ilse

Hele fijne les gehad van Anja! Ze legt alles heel fijn uit, ook welke houdingen waar goed voor zijn. Leerzaam, ontspannend en rustgevend. Als je na een drukke dag je hoofd leeg wilt maken ben je hier zeker aan het juiste adres. Anja is een ontzettend fijne yoga docente. Zou haar bij iedereen aanbevelen! 

Romee

Een ontspannen, fijne sfeer. Anja heeft een hele relaxte vibe. Elke week iets nieuws en genieten van de savasana op de matjes van schapenvacht. Ik raad het iedereen aan!

Alexander

Na beperkte mogelijkheden voor mij om te kunnen sporten en de wil om toch wat te kunnen doen, ben ik bij Anja terecht gekomen. Iets wat voor mij in het begin een probeersel was, maar door de fijne begeleiding, goede uitleg, heerlijke ontspannen sfeer en ik gewend ben aan de verschillende standjes. Kijk ik nu elke week uit naar de volgende les. Heerlijk om weer te kunnen gaan.

Marjolein

Mijn favoriete uurtje van de week heb ik bij de vinyasa van Anja. Even mee genomen worden in een heerlijke flow met beweging en ademhaling. Wat ik zo fijn vind is dat het kleinschalig is. Er is aandacht voor persoonlijke doelen, begeleiding op maat en groei. Ik kijk er iedere week naar uit!

Ilvy

Zeer fijne ervaring met Boogaard's intentie. De lessen zijn enorm ontspannend en Anja legt alles heel goed uit. Ze denkt ook erg goed mee met je! Kortom...helemaal top!

Geesje

De Vinyasa yoga van Anja brengt je in een fijne flow en dit zorgt voor de in- en ontspanning die veel innerlijke rust geeft. Heerlijk op de vroege woensdagavond in een relaxte omgeving door een deskundige en warme yogadocente.

Erik

Door het zware werk wat ik doe had ik vaak last van mijn rug. De rustige les geeft me ontspanning en zorgt ervoor dat ik de volgende dag met minder en soms zonder klachten kan werken. 

                       Voor wie is        bewegingstherapie geschikt?

Voor mensen met een bewegingsbeperking, fysiek, emotioneel en mentaal ongemak. Ook voor mensen die over zichzelf willen leren.

Stel gerust uw vraag over coaching

Je kunt het formulier invullen om contact met me op te nemen. Ik zal het bericht zo spoedig mogelijk beantwoorden.