Yoga in het centrum van Mierlo.

 

0625024734

 

Even een moment voor jezelf als moeder

 

Zelf ben ik net bevallen van een prachtige dochter Jaimy. Ik ben blij dat ik van mijn beroep mijn leermeester mag maken. Ik vind het altijd lastig om mijn gevoel er te laten zijn, ben opgevoed dat we sterk moesten zijn dus gevoel dat was niet zo aan de orde. Ik ervaar ook nu dat als ik beweeg mijn gevoelens los komen. Bewegen is echt een vorm van therapie.

 

Ik wil dat doorgeven aan alle moeders want alle clichés zijn waar 9 maanden ontzwangeren is echt nodig. Deze les zal bijdragen dat je hormoonhuishouding stabiliseert, je gedachten even mag laten voor wat ze zijn en daarin berusting kan vinden.

Zonder dat we er erg in hebben is een (zwangerschap) bevalling fysiek gezien een traumatische ervaring. We zijn geneigd door te gaan (wat oke is) maar ons lichaam roept ons hoe dan ook terug, dit kan mentaal of emotioneel gebeuren maar kan zich uiteindelijk ook uiten in fysiek ongemak. Ook als je graag een 2e kindje wilt is het belangrijk om even stil te staan bij deze zwangerschap en bevalling om daarna al je aandacht te kunnen richten op een nieuw leven.

 

We hebben 9 maanden alle aandacht op een natuurlijke manier naar binnen gebracht, je baby groeide in je buik. Op het moment dat de baby er is gaat alle aandacht van je af, je bent 1 met je baby (al kan dat na een huilbui niet zo voelen). Er is vooral na een tijdje niks belangrijkers dan echt de aandacht naar jezelf te brengen, je lichaam te voelen na alles wat het heeft meegemaakt. Haar even te voelen, spanning die er zit los te laten en voelen hoe onwijs sterk je bent en die kracht die je zo nodig hebt weer even in dit uurtje terug te vinden om thuis weer de vrouw te zijn die je bent.

Dit uurtje voor jezelf zorgt ervoor dat je baby ook meer verbinding kan maken met jou, zoals dat zo vanzelfsprekend was in de buik. 

 

Voor wie

Voor alle moeders die nog in de ontzwangering zijn.

Ook als je buiten de 9 maanden zit en voelt dat je met je aandacht moeilijk bij de zwangerschap of bevalling kan zijn. 

 

Wat gaan we doen

We gaan oefeningen doen die ons zenuwstelsel kalmeren, je hormoonhuis weer even in balans brengt en ademoefeningen. Het zijn rustige oefeningen waarbij je alle ruimte hebt om te zijn met wat er is en je lichaam op plekken los te maken waar spanning ophoopt na trauma.

 

Wanneer

Op vrijdag 21 Juni en op 26 juli is er les om 19.00 tot 20.15.

Deze les staat niet vast op het rooster, je mag de website of app (momoyga) in de gate houden. Je mag me ook altijd appen of bellen met vragen of jezelf aan te melden voor de eventuele volgende les.

Kosten

De kosten van deze les zijn hetzelfde als een reguliere les.

 

Voel je welkom, liefs....

                       Voor wie is        bewegingstherapie geschikt?

Voor mensen met een bewegingsbeperking, fysiek, emotioneel en mentaal ongemak. Ook voor mensen die over zichzelf willen leren.

Stel gerust uw vraag over coaching

Je kunt het formulier invullen om contact met me op te nemen. Ik zal het bericht zo spoedig mogelijk beantwoorden.