Yoga in het centrum van Mierlo.

 

0625024734

 

 

Lenig zijn

Lenig zijn is het doel maar niet de intentie. Op die weg is veel winst te behalen, je voelt je energieker, vrijer en vooral rustiger in je eigen lijf. Bewegen is een intiem proces, je hebt vaak een oordeel over hoe het zou “moeten” zijn. Gelukkig is dat in de praktijk anders.

Ieder lichaam heeft een eigen verhaal en dat verhaal komt er met bewegen uit. Ik zeg ook altijd: “er is geen perfecte houding, er is alleen een volledige houding die in verbinding staat met dit moment”. Ieder moment is anders. In mijn lessen leer je dat dat er ook mag zijn. Yoga begint zijn verhaal juist bij stijve spieren. Vanuit daar kun je letterlijk meer ruimte ervaren in je lichaam voor emoties en gevoelens. Je zult ervaren dat je ook letterlijk anders in je lijf en leven komt te staan.

Voel je welkom, juist als je niet lenig bent.

Liefs...

Een kinderwens

Om je heen gaat alles door terwijl jullie leven minimaal 1 keer per maand stil staat, de twijfel aan jezelf en je lichaam begint.

Iedere keer met volle moed ga je opnieuw beginnen, in de hoop dat het dit keer gaat lukken. Je verwijt jezelf omdat je voelt dat dingen veranderen, een verandering waarin je geen grip meer hebt. Je raakt verwikkeld in een wens, een wens die vervuld is door een onwetend verlangen.

Waarom lukt het niet? Met die vraag besluiten jullie verder onderzoek te doen. De behandelingen zijn medisch, pijnlijk en vooral eenzaam.

Je slikt hormonen, spuit ze in je buik, langzaam wordt je blootgesteld aan je eigen dualiteit. Heftige emoties, gedachtes en fysieke pijnen komen boven. Zonder dat je het in de gate hebt loop je over. Iedere keer opnieuw die gangen door. Op weg naar een eventueel antwoord, een antwoord die de ondragelijke onwetendheid zou kunnen vullen.

Niemand weet hoe je je voelt. Hoe lief onze mannen ook kunnen zijn, ze kunnen ons helaas niet begrijpen.

Om deze reden start ik een les voor vrouwen die willen starten, bezig zijn, pauze hebben of herstellende zijn na dit traject.

Liefs...

 

Je bent niet alleen

Opstaan uit de warme warmte van jezelf, de deken die jouw aanraakt en geborgenheid geeft. Wetende dat je de rest van de dag koud, gespannen en verloren zal voelen.

Opstaan in een lichaam die gevoelloos en zwaar aanvoelt. Iedere stap voelt als een doelloos effect, een effect van machteloosheid. Een machteloos gevoel van je eigen ongewenstheid, een gevoel waar je iedere stap verder in verdwijnt.

De vraag is - Wat is het? Wat ben ik? Waarom ik?

Waarom jij niet? Je bent er en hebt het overleefd, wat het ook is. Je kan het dragen.

Laat je lichaam spreken, beweeg, voel en creëer een geestelijke bewegingsvrijheid voor jezelf. Leer over jezelf op een tempo die bij je past. Voel dat je niet alleen bent in het gevoel, laat jezelf horen en vooral zien.

Liefs…

 

 

  

Wat kan ik voor je doen..

 

Stel gerust uw vraag over coaching

Je kunt het formulier invullen om contact met me op te nemen. Ik zal het bericht zo spoedig mogelijk beantwoorden.